Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb oli, fregiu les dues llesques de pa. Retireu-les i poseu-les en un morter.
  2. Rostiu un gra d’all. Peleu-lo i afegiu-lo al morter.
  3. En el mateix oli on heu fregit el pa, daureu dos grans d’all, pelats i tallats per la meitat. Afegiu-hi el tomàquet i sofregiu-ho.
  4. Aparteu la cassola del foc i afegiu-hi el pebre vermell. Remeneu-ho molt bé.
  5. Torneu a posar la cassola al foc i afegiu-hi els espinacs. Cobriu-los amb aigua (no gaire, ja que els espinacs en deixaran anar) i feu que arrenqui el bull.
  6. Mentrestant, peleu, renteu i talleu les patates a dauets . És important no fer el tall net a les patates: just quan estigueu a la meitat, trenqueu-es perquè deixin anar el midó i el brou s’espesseixi.
  7. Afegiu les patates a la cassola amb els cigrons nets i escorreguts i una mica de colorant en pols.
  8. Feu-ho coure a foc lent, fins que les patates estiguin fetes.
  9. Prepareu una picada amb la llesca de pa, l’all rostit, les ametlles sense pela i comí en gra. Afegiu la picada al final de la cocció i remeneu-ho molt bé.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: