Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures a trossos grans i salteu-les en una olla de pressió, amb una mica d’oli i una mica de sal.
  2. Afegiu-hi un parell de culleradetes de pebre vermell i sofregiu-ho uns segons. Afegiu-hi els cigrons i el llorer, cobriu-ho amb aigua i coeu-ho a pressió, 35-40 min.
  3. Obriu l’olla de pressió i comproveu que els cigrons són cuits. Afegiu-hi una mica de sal i coeu-ho 5 min més.
  4. Servir-ho calent.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: