Preparació
- Escaliveu els tubercles al caliu o bé al forn amb un bon raig d'oli d'oliva i sal. Un cop cuits, peleu-los i guardeu-los en fred. Guardeu i coleu l'oli de la cocció.
- Bulliu els codonys, pelats i tallats per la meitat, amb la pell de llimona i una beina de vainilla.
- Talleu el formatge de cabra a daus.
- Reduïu el moscatell amb el brou de pollastre.
- Emmotlleu-ho disposant els tubercles, codony i codonyat amb el formatge de cabra i el moscatell reduït. Refredeu-ho i racioneu-ho.
- Feu una salsa amb el moscatell, el brou de pollastre reduït i l’oli de cocció dels tubercles.
- Muntatge: col·loqueu en un plat dos talls de premsat de tubercles tallat a 1 cm de gruix. Poseu-ho al forn a 90 ºC uns 5 min, aproximadament. A sobre, poseu-hi daus de formatge de cabra i gratineu-ho al forn. Aboqueu la salsa al damunt amb estil.