Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les maduixes i talleu-les a quarts. Col·loqueu-les en un recipient, amb la meitat dels grans de pebre, el sucre, el balsàmic i unes fulles d’alfàbrega. Deixeu-ho macerar 1 h.
  2. Racioneu les preses, piqueu els grans de pebre restants, barregeu-ho amb sal i salpebreu la presa.
  3. En una planxa calenta amb oli d’oliva, coeu la presa (eviteu fer-la en excés).
  4. Serviu la presa acompanyada de les maduixes macerades i unes fulles d’alfàbrega fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: