Preparació
- Per a l'agar de iogurt: barregeu la meitat del iogurt amb l’agar-agar, el sucre i el iogurt en pols. Porteu-ho a ebullició. Incorporeu-hi la gelatina hidratada i la resta de iogurt.
- Aboqueu-ho en un motlle de 1,5 cm d’alçada. Deixeu que qualli. Talleu rectangles de 3 x 8 cm.
- Per al préssec al vi: en un cassó poseu a bullir el vi i sucre. Afegiu-hi els préssecs sencers pelats. Bulliu-ho fins que siguin tendres. Refredeu-ho en el mateix vi. Reduïu part del vi per a la salsa.
- Per al crumble de fava tonca: congeleu mantega tallada a dauets. Amb les varetes elèctriques, barregeu els secs i afegiu-hi la mantega congelada. Treballeu-ho a ritme mitjà una bona estona, fins que es formin les boletes del crumble. Esteneu-ho a una safata i congeleu-ho. Coeu-ho, directament congelat, 20 min a 160 ºC.
- Muntatge: Per presentar el plat, poseu un rectangle d’agar de iogurt al mig. Col·locar a sobre uns talls de préssec. Salsejar amb la reducció de vi i repartir una mica de crumble per sobre. Acabar amb uns brots de fonoll.