Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els préssecs a quadrats, eliminant-ne el pinyol.

  2. Passeu-los per sucre i salteu-los en una paella ben calenta, fins que comencin a daurar-se.

  3. Retireu els préssecs de la paella i afegiu-hi el got de vi dolç i el canonet de vainilla. Deixeu cremar l'alcohol i que el vi redueixi 3-4 min.

  4. Serviu aquesta salsa sobre els préssecs i acompanyeu-ho amb unes fulles de menta.

Consell:

Amb l'ajuda d'un formador de boles, podeu preparar unes boles de préssec. Prepareu-les com s'indica, deixeu-les refredar a la nevera i afegiu-les a un suc de fruita o un pastís. Poden ser una guarnició excel·lent per a carn de porc i aus.

 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: