Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un paella feu una caramel amb la mantega i les dues cullerades de sucre. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi la poma tallada a daus i deixeu-ho 1 mint a foc baix. Reserveu-ho.
  2. En un cassó al foc, escalfeu la llet i foneu-hi la xocolata. Deixeu-ho refredar una mica i quan sigui tebi afegiu-hi els ous i el sucre i barregeu-ho bé.
  3. Unteu un motlle amb el caramel líquid i repartiu-hi la poma reservada. Aboqueu la barreja a dins i coeu-ho al forn al bany maria durant uns 45 min a 170 ºC.
  4. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: