Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trieu un motlle de púding allargat. Si és de silicona, no caldrà que feu res. Si no, unteu-ne la base i les parets amb caramel líquid (el podeu fer vosaltres o comprar-lo de fet).
  2. Escalfeu 200 ml de suc de llimona. Dissoleu-hi la gelatina i afegiu-hi la resta del suc i la nata.
  3. Cobriu la base del motlle amb una capa de melindros i aboqueu-hi la barreja anterior.
  4. Cobriu-ho amb una segona capa de melindros i barreja. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta de líquid.
  5. Reserveu el púding a la nevera fins que qualli, 2 hores com a mínim.
  6. Si el motlle és de silicona, poseu el púding una estona al congelador, perquè agafi duresa i sigui més fàcil de manipular.
  7. Desemmotlleu el púding capgirant-lo. Acabeu-lo al gust i serviu-lo ben fresquet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: