Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates 15 min, fins que estiguin cuites; afegiu-hi la pera 5 min abans d’acabar la cocció. Coleu-ho.
  2. Piqueu els dos ingredients en una paella, mentre cou a foc suau, afegiu-hi la mantega, salpebreu-ho i afegiu-hi la llet.
  3. Mentrestant, escalfeu la nata líquida amb els créixens, uns 5 min. Tritureu-ho i salpebreu-ho. Serviu les patates en un plat i cobriu-les amb la crema de créixens. Afegiu-hi per sobre una mica de pebre acabat de moldre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: