Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegiu-hi el puré de patates i coeu-ho fins que espesseixi. Rectifiqueu de sal i pebre negre.
  2. Netegeu els bolets i salteu-los amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  3. Feu quatre quadrats de paper film d’uns 30 cm x 30 cm i unes tires llargues per fer el posterior tancament.
  4. Unteu els quadrats de paper film amb una fina capa d’oli de trufa.
  5. Col·loqueu les làmines de paper film en un got, deixant un espai per poder col·locar l’ou.
  6. Trenqueu l’ou i afegiu-lo al got.
  7. Tanqueu bé el quadrat, ajudant-vos amb la tira de paper film i procurant treure’n tot l’aire. Repetiu el procediment amb la resta dels ous.
  8. Poseu aigua a bullir i hi afegiu una mica de vinagre. Quan l’aigua bulli, afegiu-hi els ous i coeu-ho durant 4-5 minuts.
  9. Traieu els ous i deixeu-los refredar una mica per tal de retirar el paper film fàcilment.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: