Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre i la pela de les llimones en un pot i remeneu-ho bé.
  2. En un altre recipient, bateu els ous amb el suc de llimona. Afegiu aquesta barreja al pot amb el sucre.
  3. Afegiu-hi la mantega, tallada a trossets, i coeu-ho al bany maria. Remeneu-ho amb freqüència fins que s’espesseixi, 30-40 min.
  4. Aboqueu la barreja en flascons esterilitzats. Deixeu-los refredar i guardeu-los a la nevera.
  5. Aquesta preparació és ideal per acompanyar pastissos (o bé, farcir-los), torrades i iogurts.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: