Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: barregeu la farina, el parmesà, l’ametlla i sal. Afegiu-hi la mantega tallada a daus. Pasteu-ho i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim d’1 h tapat amb paper film.
  2. Esteneu la massa amb el corró fins que tingui uns 3 mm. Folreu amb la massa un motlle de 29 cm de diàmetre i 4 cm d’alt.
  3. Per al farciment: salteu els bolets en una paella amb un bon raig d’oli i un parell de grans d’all picats. Quan estiguin gairebé cuits, afegiu-hi una mica de julivert picat i un bon raig de conyac remenant-ho fins que s’evapori.
  4. Daureu les cebes picades amb un raig d’oli i la mantega.
  5. En una paella, poseu les gambes pelades amb dos alls trossejats i un raig de conyac; salteu-ho 3 min.
  6. Bateu els ous amb la nata líquida, sal i pebre, i ratlleu-hi nou moscada al gust. Reserveu-ho.
  7. Barregeu els bolets saltats amb el sofregit de ceba i les gambes, i passeu-ho per la paella 2 min.
  8. Aboqueu-ho dins del motlle, mirant que quedi ben repartit.
  9. A poc a poc, aneu-hi afegint la barreja de nata i ou, fins que quedi tot cobert.
  10. Coeu-ho al forn a 160 ºC, 55 min. Deixeu la quiche una estona dins del forn apagat perquè acabi de quallar i serviu-la tèbia.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: