Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  2. Mentrestant, col·loqueu la massa en un motlle circular, d’uns 23 cm de diàmetre. Punxeu-ne la base amb una forquilla, cobriu-ho amb paper d’alumini i, a sobre, poseu-hi una base amb llenties o mongetes crues perquè facin pes. Feu-ho coure al forn, segons les instruccions del fabricant.
  3. Retireu la massa del forn i abaixeu la temperatura del forn a 160 ºC.
  4. Retireu el paper d’alumini de la massa i cobriu-la amb patates, ceba i formatge.
  5. D’altra banda, barregeu bé els ous, la llet i la nata líquida, i salpebreu-ho.
  6. Poseu la barreja de la nata, llet i ous per sobre del pastís i feu-la coure al forn 40 min, fins que la barreja qualli.
  7. Retireu-ho del forn, deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: