Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: mescleu la farina amb la sal. Afegiu-hi la mantega, tallada a cubs, i treballeu-ho amb els dits fins que tingui una textura sorrenca.
  2. Incorporeu-hi el rovell i l’aigua, a poc a poc, mentre la massa es va unint i quedi una textura llisa. Emboliqueu la massa amb paper film i reserveu-la 1 h a la nevera.
  3. Estireu la massa amb una mica de farina i poseu-la en un motlle rodó. Coeu-la al forn a 220 ºC, fins que comenci a daurar-se, i retireu el motlle.
  4. Per al farciment: tritureu els tomàquets secs i mescleu-los amb la ricotta. Afegiu-hi els formatges i les herbes i salpebreu-ho. Barregeu-ho tot molt bé.
  5. Talleu els tomàquets a rodanxes, a quarts i a meitats, segons la mida i la forma. Cobriu la base de la massa amb la mescla de ricotta i repartiu-hi els tomàquets per sobre. Ja ho podeu servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: