Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Pinteu els motlles individuals amb una mica de mantega i sucre.
  2. Foneu els 30 g de mantega i barregeu-la amb la resta d'ingredients. Repartiu-ho dins els motlles.
  3. Coeu-ho al bany maria al forn, a 150 ºC, 20-30 min, en funció de la mida del motlle.
  4. Desemmotlleu els 'quindims' i acabeu-ne la base amb una mica de coco ratllat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: