Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé la quinoa esbandint-la sota l’aixeta amb l’ajut d’un colador.
  2. Poseu la meitat de la llet de soja a infusionar en un cassó al foc amb l’anís estrellat. Quan arrenqui el bull, traieu l’anís i reserveu-ho.
  3. Poseu la quinoa amb l’aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la llet infusionada amb l’anís i deixeu-ho coure a foc baix uns 20 min. Afegiu-hi la resta de la llet de soja i el sucre i deixeu-hocoure uns 10 min més a foc baix, remenant-ho de tant en tant. Quan tingui el punt d’espessor desitjat, aboqueu-ho sobre una plata i deixeu-ho refredar.
  4. Serviu-ho fred de nevera amb, opcionalment, una mica d’anís en pols empolsat per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: