Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu una cullerada d’aigua i diluïu-hi la gelatina, prèviament hidratada amb aigua freda; afegiu-hi les clares d’ou, barrejant-ho molt bé amb varetes.
  2. Amb aquesta barreja, amb l’ajuda d’un pinzell, aneu pintant per tandes el raïm i els gerds, i passeu-los pel sucre. Repetiu l’operació fins que acabeu la fruita. Poseu-la tota en una safata de forn amb paper sulfurat a sota.
  3. Enceneu el forn al mínim i poseu-hi la safata; deixeu la porta del forn oberta. Espereu 2 h perquè cristal·litzi el sucre, apagueu el forn i deixeu-hi la safata dins, 2 h.
  4. Consumiu-ho ràpidament o bé reserveu-ho en un recipient tancat, en un lloc fresc i molt sec.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: