Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el fons de porc en una olla gran, a foc mitjà. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la salsa de soja, una culleradeta de sal, el mirin, el sake i el katsuobushi. Coeu-ho 10 min a foc lent.
  2. Escalfeu l’oli en una paella, a foc mitjà. Saleu la cansalada amb la sal que us queda i fregiu-la, 2 min per cada costat. Reserveu-la.
  3. Coeu els fideus en una olla amb aigua, 50 s. Escorreu-los i repartiu-los en quatre bols.
  4. Coleu el brou, descartant els flocs de katsuobushi, i repartiu-lo pels bols, fins a cobrir els fideus.
  5. A sobre dels fideus, poseu-hi una llesca de cansalada, els raves, els bolets i la ceba tendra. Poseu una fulla d’alga nori a la vora de cada bol, amb la meitat submergida en el brou i l’altra meitat a fora.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: