Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'estofat: en una cassola amb l’oli calent poseu el safrà uns instants, afegiu-hi la sèpia i feu-la coure. Retireu-la.
  2. Afegiu a la cassola el calamar i, un cop cuit, retireu-lo.
  3. Tot seguit, incorporeu-hi la ceba. Feu-la coure fins que comenci a estar transparent, i afegiu-hi l’all. Remeneu-ho i mulleu-ho amb el vi blanc, deixeu que redueixi el vi.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un polsim de sucre i feu-ho coure. Mulleu-ho amb el fumet i deixeu-ho bullir fins que estigui per la meitat.
  5. Coleu-ho i poseu-ho en una cassola, afegiu-hi la sèpia, els calamarsets i la mantega. Ha de quedar un estofat lligat i brillant. Finalment, afegiu-hi la patata i deixeu-ho coure uns moments.
  6. Muntatge: en un plat fondo poseu l’estofat de base i el rap, cuit a la planxa, a sobre.  Opcionalment, refresqueu-ho amb alguna herba.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: