Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu al forn els tomàquets tallats a quarts (sense llavors i escaldats) coberts d’oli, durant 4 h a 80 ºC, amb sal, pebre i orenga. 
  2. Confiteu les escalunyes amb oli a foc molt suau, fins que siguin cuites. Confiteu els alls i el pebrot del piquillo tallat a tires. 
  3. Talleu i salteu els ceps en una paella amb un petit raig d’oli. 
  4. Prepareu el puré de mongetes triturant-les amb un xic del seu suc i l’oli d’oliva. 
  5. Coeu el rap a la planxa i acabeu-lo al forn, fins que sigui cuit. Barregeu totes les verdures perquè quedin una mica lligades i afegiu-hi l’alfàbrega per donar-hi aroma. 
  6. Muntatge: serviu el rap amb les verdures per sobre i el puré al costat, amb unes gotes de vinagre balsàmic reduït.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: