Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al xarop simple: prepareu a parts iguals sucre i aigua. Escalfeu l'aigua sense que arribi a bullir i afegiu-hi el sucre. Es pot conservar a la nevera uns quants dies.
  2. Per al còctel: afegiu els gerds i la ginebra en un got baix on tindreu el xarop. Amb una mà de morter, traieu el suc dels gerds.
  3. Passeu-ho per un colador de malla i aboqueu-ho en un got alt o Highball.
  4. Afegiu-hi gel i aboqueu-hi la tònica suaument, sense trencar la bombolla.
  5. Barregeu-ho amb una cullera alta i decoreu el got amb un tros de pela de llimona. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: