Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de poma: peleu una poma verda i poseu-la a coure a foc suau amb el 10% de sucre del seu pes i dues gotes de llimona. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  2. Feu un almívar amb sucre i aigua. Agafeu una altra poma i talleu-la ben fina, passeu-la per l’almívar perquè quedi flexible.
  3. Folreu motlles amb la làmina de poma i farciu-la a parts iguals de botifarra negra i puré de poma. Presenteu-ho en el plat amb un bon raig d’oli d’oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: