Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta dels raviolis: barregeu la farina i la sal i poseu-ho sobre la taula, fent-hi un forat al mig, on abocareu l’ou, l’oli i l’aigua. Amasseu-ho. Deixeu-ho reposar 20 min en paper film. Estireu la massa i, amb un tallapasta, aneu tallant-la i donant-li forma de raviolis.
  2. Per al farciment del ravioli: piqueu les escalunyes i els bolets molt fins, i ofegueu-ho amb l’all i una mica d’oli, a foc lent, 15 min. Salpebreu-ho.
  3. Passeu pel túrmix el formatge de cabra amb la nata líquida, la sal i el pebre negre, per obtenir una crema fina. Ompliu una mànega de plàstic amb la crema i reserveu-ho.
  4. Per a la vinagreta: talleu a dauets molt petits els dàtils i les orellanes, i barregeu-ho amb les panses de Corint, els pinyons, l’oli i l’oli de tòfona negra.

MUNTATGE

  1. Ompliu i feu-ho coure els raviolis en aigua salada bullent durant uns 3 min, escorreu-ho i poseu-ho en un plat.
  2. Feu els bolets restants amb una mica d’oli i repartiu-los sobre els raviolis, amb la carbassa bullida.
  3. Feu uns bonyets amb la crema de formatge de cabra i amb el codonyat, jugant amb els colors, al voltant dels raviolis de bolets.
  4. Amaniu-ho amb la vinagreta i acabeu-ho amb les pipes de carbassa per sobre del plat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: