Preparació
- Per a la pasta dels raviolis: barregeu la farina i la sal i poseu-ho sobre la taula, fent-hi un forat al mig, on abocareu l’ou, l’oli i l’aigua. Amasseu-ho. Deixeu-ho reposar 20 min en paper film. Estireu la massa i, amb un tallapasta, aneu tallant-la i donant-li forma de raviolis.
- Per al farciment del ravioli: piqueu les escalunyes i els bolets molt fins, i ofegueu-ho amb l’all i una mica d’oli, a foc lent, 15 min. Salpebreu-ho.
- Passeu pel túrmix el formatge de cabra amb la nata líquida, la sal i el pebre negre, per obtenir una crema fina. Ompliu una mànega de plàstic amb la crema i reserveu-ho.
- Per a la vinagreta: talleu a dauets molt petits els dàtils i les orellanes, i barregeu-ho amb les panses de Corint, els pinyons, l’oli i l’oli de tòfona negra.
MUNTATGE
- Ompliu i feu-ho coure els raviolis en aigua salada bullent durant uns 3 min, escorreu-ho i poseu-ho en un plat.
- Feu els bolets restants amb una mica d’oli i repartiu-los sobre els raviolis, amb la carbassa bullida.
- Feu uns bonyets amb la crema de formatge de cabra i amb el codonyat, jugant amb els colors, al voltant dels raviolis de bolets.
- Amaniu-ho amb la vinagreta i acabeu-ho amb les pipes de carbassa per sobre del plat.