Preparació
- Per a la pasta fresca: mescleu la farina amb la sal i afegiu-hi els ous, treballeu-ho fins a formar una bola de pasta i deixeu-la reposar 1 h a la nevera.
- Estireu la massa amb un corró amb una mica de farina i passeu-la per la màquina de fer pasta perquè quedi una làmina fina. Repetiu l’operació fins que acabeu tota la pasta i deixeu-la assecar 10 min tapada, mentre prepareu el farcit.
- Per al farcit: peleu i talleu la poma en daus regulars. Salteu-la en una paella amb oli, a foc baix, fins que quedi una compota.
- Deixeu refredar la poma i afegiu-hi el foie micuit tallat a trossets. Mescleu-ho bé perquè s’incorpori a la compota.
- Feu tires amb la massa i poseu-hi una mica de farcit a la meitat de les tires. Tapeu cada làmina amb una altra i pressioneu-les.
- Amb un tallapasta arrissat talleu els raviolis i deixeu-los reposar 5 min més.
- Per a la salsa: foneu la mantega en una cassola, afegiu-hi les nous i la sàlvia i coeu-ho 2 min. Afegiu-hi una mica d’aigua de la cocció de la pasta i reserveu-la. Coeu els raviolis 5 min, escorreu-los i afegiu-los a la cassola amb la salsa, deixeu-los-hi 1 min i serviu-los amb el pecorino ratllat per sobre.