Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Talleu uns daus de carbassa. Afegiu-hi mantega de farigola i sucre negre i tapeu-ho tot junt amb paper d’alumini com una papillota. Enrossiu-los al forn uns minuts.
  • Compreu el gelat bo i fet. Si podeu fer-lo a casa, barregeu tots els ingredients i deixeu-los macerar un dia. Després, turbineu-ho tot i passeu-ho per la geladora.
  • Muntatge: poseu a cada plat uns daus de carbassa, repartiu el recuit, un polsim de nou moscada ratllada, herbes fresques, pètals de flors, la infusió de roibos (fulles d’un arbre vermell d’origen africà) molt freda i una porció de gelat de mel de tòfona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: