Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una massa amb la farina, la llet, el sucre, la sal i el llevat. Pasteu-la fins que quedi fina i elàstica, i que no es trenqui quan l’estireu. Deixeu-la reposar 15 min.
  2. Talleu-la en tires grosses i deixeu-les reposar uns minuts més. Després estireu-les, fins que quedin ben fines, i poseu-les en una plata per anar al forn amb una mica de mantega i empolsades amb sucre. Poseu-les al forn 10 min a 220 ºC. Regueu-les amb anís i reserveu-les.
  3. Munteu el plat amb una coca i un recuit. Poseu cullerades de recuit sobre la coca, i al plat poseu la melmelada de fruites vermelles i els pinyons per sobre del recuit, amb una mica de mel.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: