Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull el quall vegetal.

  2. Bulliu la llet. Refredeu-la fins a 37 ºC.

  3. Afegiu-hi el quall i deixeu-la quallar.

  4. Talleu amb ganivet la llet i deixeu que perdi el sèrum.

  5. Coleu la llet quallada amb una gasa.

  6. Bateu el resultat a mà o amb una batedora elèctrica.

  7. Guardeu-ho en una gasa.

  8. Serviu-ho amb mel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: