Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sorbet: barregeu tots els ingredients i bateu-los fins que sigui tot homogeni. Poseu-ho al congelador fins que sigui gairebé glaçat. Passeu-hi una trituradora per afinar-ho.
  2. Per al refresc: dissoleu el sucre amb 50 ml d’aigua al foc, fins que s’hagi fos. Barregeu-ho amb l’aigua amb gas i el suc de quatre llimes. Ompliu copes o gots amb rodanxes fetes amb les altres llimes i el refresc, i acabeu-los amb una bola de sorbet de llimona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: