Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al refrescant: hidrateu amb aigua ben freda les fulles de gelatina. Porteu a ebullició la meitat del suc de préssec i, quan bulli, afegiu-hi les fulles de gelatina. Acabeu de barrejar la resta del suc i després el Frangelico. Reserveu-ho 12 h a la nevera. 
  2. Amb l’ajuda d’una cullera, trenqueu una mica de gelatina i barregeu-la amb trossos de préssec fresc.
  3. Muntatge: poseu en una copa una base de gelatina amb préssec; a sobre, una bola de gelat de festucs, i, opcionalment ,una fulla de menta passada per clara d’ou i sucre. Acabeu-ho amb uns quants festucs verds per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: