Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure el manat d’alls tendres en una cassola a foc lent amb un raig d’oli d’oliva, i, un cop cuits, reserveu-los.
  2. D’altra banda, en una paella antiadherent prepareu el remenat. Primer barregeu la botifarra amb els alls tendres, i després afegiu-hi els ous deixatats i amb sal. Remeneu el conjunt i deixeu-ho quallar uns minuts, al vostre gust. Serviu-ho amb unes culleretes japoneses.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: