Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els fesols en remull el dia abans. Bulliu els fesols unes 2 h, aproximadament, i afegiu-hi la sal al final.
  2. Desfeu la botifarra de perol a la paella amb el llard de porc i salteu-ho uns 5 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Talleu els bolets ben petits i afegiu-los a la botifarra esparracada.
  4. Barregeu els fesols de Santa Pau amb la botifarra esparracada i els bolets. Acabeu-los de saltar fins que s’impregnin els gustos.
  5. Munteu el plat en una cassoleta i acabeu-lo amb unes rostes de cansalada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: