Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la 'fritada': amb la meitat de l’oli, ofegueu la ceba lentament, fins que comenci a daurar-se. Afegiu-hi l’all, ofegueu-lo, i afegiu-hi el tomàquet. Coeu-ho a foc mitjà fins a deixar-ho gairebé sec. 
  2. Mentrestant, fregiu el carbassó i el pebrot per separat, sense que perdin el color viu, i escorreu-los. Barregeu-los amb el sofregit anterior. Feu-ho coure uns minuts tot junt, rectifiqueu-ho i retireu-ho del foc. Esteneu-ho perquè es refredi més de pressa. 
  3. Per al suc: poseu tots els ingredients junts a coure i reduïu-los fins que quedi una quarta part del líquid. 
  4. Muntatge: marqueu en una paella amb un raig d’oli d’oliva el rèmol, pel costat de la pell, fins a deixar-la daurada i cruixent. Amaniu-lo i acabeu la cocció pel costat de l’espina. Emplateu els tres preparats amb harmonia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: