Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les remolatxes i ratlleu-les.
  2. Renteu el cogombre i elimineu-ne les llavors.
  3. Peleu la poma verda, ratlleu-la i barregeu-la amb el suc de la llimona immediatament.
  4. Ratlleu també el cogombre i el mig gra d’all.
  5. Barregeu-ho tot amb el iogurt líquid i el vinagre. Afegiu-hi una mica de sucre, sal i pebre negre.
  6. Barregeu-ho molt bé, tapeu-ho i deixeu-ho a la nevera 2 h.
  7. Piqueu unes fulletes d’anet i afegiu-les a la sopa abans de servir el plat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: