Preparació
- Poseu 800 ml d’aigua en un cassó, afegiu-hi quatre culleradetes de canyella en pols i dues de sucre, i deixeu-ho infusionar.
- En un altre cassó, poseu-hi un parell de nous de mantega. Un cop desfetes, afegiu-hi l’arròs. Remeneu-ho bé i, quan hagi agafat color, afegiu-hi la infusió de canyella, fins a cobrir l’arròs, i feu-ho coure a foc mitjà.
- A mesura que l’arròs vagi absorbint la infusió, afegiu-n’hi més i aneu-ho remenant. La cocció triga uns 18 min. Quan sigui a punt, afegiu-hi la cobertura de xocolata, remeneu-ho, perquè l’arròs s’impregni bé, i apagueu el foc. Retireu-ho del cassó i emplateu-ho, donant-li la forma que us agradi. Poseu-ho a la nevera i, abans de servir-ho, acabeu-ho amb sucre de llustre i canyella en pols per sobre. A l’hivern es pot servir tebi, amb un rajolí de xocolata blanca calenta per sobre.