Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb quatre litres d’aigua i un pols de sal.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i sofregiu-hi la cansalada. Quan sigui rossa, incorporeu-hi la sípia tallada a daus, afegiu-hi la cervesa negra, tapeu-la i deixeu-la coure fins que la sípia comenci a ser tova.
  3. Afegiu-hi l’all i el pebre vermell.
  4. Incorporeu-hi el tomàquet a daus, l’orenga, sal, pebre i el sucre. Deixeu-ho concentrar bé.
  5. Incorporeu-hi la tinta triturada amb el fumet de peix. Deixeu que arrenqui el bull i comproveune el punt de sal.
  6. Salteu les trompetes i afegiu-les a la cassola.
  7. Bulliu els rigatoni en l’aigua salada, escorreu-los bé i afegiu-los a la cassola. Barregeu-ho bé.
  8. Feu un allioli negat amb els alls negres i l’oli d’oliva, i afegiu-ne un parell de cullerades a la cassola, amb el julivert picat pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: