Preparació
- Netegeu molt bé els bolets i salteu-los en una cassola amb oli d’oliva, 3 min. Reserveu-los. Trossegeu els espàrrecs i salteu-los 5 min. Reserveu-los.
- Peleu la ceba i l’all, i renteu el porro, Piqueu-los. A la cassola on heu saltat els bolets, sofregiu-los amb una cullerada de mantega i dues cullerades d’oli d’oliva, 5 min.
- Incorporeu-hi l’arròs i una branqueta de farigola, i remeneu-ho 2 min. Mulleu-ho amb el vi blanc i, passat 1 min, afegiu-hi a poc a poc el brou d’au bullent, sense deixar de remenar. Deixeu-ho coure 15-18 min. A 10 min del final, incorporeu-hi els bolets saltats i els espàrrecs. Quan falti 1 min perquè estigui a punt, afegiu-hi la mantega restant i el parmesà. Remeneu-ho enèrgicament. Serviu-ho immediatament.