Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i els grans d’all. Demaneu ajuda a un adult per sofregir-los en una cassola, a foc lent, amb un bon raig d’oli i una fulla de llorer, uns 10 min.
  2. Poseu-hi l’arròs, apugeu el foc i enrossiu-lo, 2 min. Poseu-hi un raig de vi blanc.
  3. Quan l’arròs s’hagi begut del vi blanc, poseu-hi els espàrrecs, talladets. Remeneu-ho una mica i aneu afegint-hi el brou calent. Cada vegada que s’assequi, n’hi afegiu una cullerada més.
  4. Aneu sacsejant l’arròs perquè vagi traient el midó. A mitja cocció, poseu-hi els bolets, nets i tallats. Ha de coure exactament 18 min.
  5. Un cop passats els 18 min, afegiu-hi el formatge. Sacsegeu-ho, comproveu si li cal una mica de sal i serviu-ho immediatament.

El consell

  • Aquest risotto quedarà boníssim si hi afegiu una mica de ceba tendra. Si no teniu formatge de Maó, podeu canviar-lo per parmesà o per un altre formatge que us agradi. I, si us agraden els bolets, també n’hi podeu afegir uns quants.
  • El risotto és una recepta d’arròs cremós, típica de la cuina italiana.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: