Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Abans de començar, eixugueu el bacallà amb un drap de cuina.
2. Ofegueu en una cassola la meitat de la mantega i la ceba i afegiu després el bacallà engrunat, el bròquil i l’arròs.
3. A continuació, afegiu-hi el vi i deixeu-lo coure a foc viu fins que s’evapori.
4. Bolqueu el fons de peix i mantingueu-lo al foc 15 min.
5. Removeu la cocció de tan en tan i afegiu-hi més caldo a mida que l’arròs s’assequi.
6. Afegiu la mantega sobrant, el parmesà, barregeu bé tots els ingredients i serviu el plat en calent. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: