Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Abans de començar, eixugueu el bacallà amb un drap de cuina.
2. Ofegueu en una cassola la meitat de la mantega i la ceba i afegiu després el bacallà engrunat, el bròquil i l’arròs.
3. A continuació, afegiu-hi el vi i deixeu-lo coure a foc viu fins que s’evapori.
4. Bolqueu el fons de peix i mantingueu-lo al foc 15 min.
5. Removeu la cocció de tan en tan i afegiu-hi més caldo a mida que l’arròs s’assequi.
6. Afegiu la mantega sobrant, el parmesà, barregeu bé tots els ingredients i serviu el plat en calent. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: