Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la cassola a foc suau, amb un rajolí d’oli.
  2. Afegiu-hi les navalles, daureu-les i retireu-les.
  3. Afegiu-hi els calamarsets, daureu-los i retireu-los.
  4. Afegiu-hi l’all i, després, l’escalunya, i daureu-los lleugerament.
  5. Incorporeu-hi els calamarsets.
  6. Incorporeu-hi el julivert.
  7. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho, 1 min.
  8. Mulleu-ho amb el fumet.
  9. Passats uns 16 min, poseu-hi la mantega.
  10. Poseu l’arròs en un plat, amb les navalles a sobre.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: