Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sofregit: primer de tot, daureu lentament la ceba tapada 20 min i després destapeu-la.
  2. Quan tingui color, afegiu-hi l'all i ajunteu-ho amb els bolets, trossejats, i feu-ho coure per evaporar tota l'aigua dels bolets. 
  3. Després, afegiu-hi la branca de farigola i condimenteu-ho amb la sal i el pebre.
  4. Reserveu-ho.
  5. Per al fons d'arròs: escalfeu el fons i, quan estigui coent, poseu-hi els bolets, tapeu-ho i deixeu-ho infusionar amb les herbes 6 h.
  6. Macereu l'arròs amb el sofregit, mulleu el fons i feu el risotto.
  7. Aneu-ho regant a mesura que el gra d'arròs absorbeix l'aigua.
  8. Quan estigui grenyal, pareu la cocció i deixeu-lo reposar. 
  9. Després, acabeu de lligar l'arròs amb la mantega.
  10. Salteu a foc fort els ceps, condimenteu-los i reserveu-los.
  11. Finalment, afegiu-hi el formatge a daus i la salsa al voltant.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: