Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la cassola a foc suau, amb un rajolí d’oli.
  2. Afegiu-hi els llagostins, daureu-los i retireu-los.
  3. Afegiu-hi l’all i, després, l’escalunya, i daureu-ho lleugerament.
  4. Incorporeu-hi els ceps.
  5. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho, 1 min.
  6. Remulleu-ho amb el fumet.
  7. Passats uns 15 min, poseu-hi la mantega i la meitat del pernil, i remeneu-ho.
  8. Poseu l’arròs en un plat, amb els llagostins a sobre i el pernil que faltava.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: