Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu una cassola a foc suau amb un rajolí d’oli.
  2. Afegiu-hi les gambes, daureu-les i retireu-les del foc.
  3. Afegiu-hi l’all i, després, l’escalunya, i daureu-ho lleugerament.
  4. Incorporeu-hi el julivert.
  5. Poseu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure lleugerament.
  6. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho 1 min. Mulleu-ho amb el fumet. Passats 9 min, poseu-hi la mantega i la meitat de la cecina, i remeneu-ho.
  7. Poseu l’arròs en un plat amb les gambes a sobre i la cecina ratllada. 

 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: