Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb una mica d’oli, feu coure l’escalunya lentament.
  2. Afegiu-hi l’all i, ràpidament, les trompetes de la mort.
  3. Un cop cuit, afegiu-hi el vi blanc i reduïu-ho.
  4. Incorporeu-hi l’arròs i remeneu-ho.
  5. Mulleu-ho amb el brou i feu-ho coure durant 10 min.
  6. Incorporeu-hi el formatge i la mantega, i remeneu-ho.
  7. Deixeu-ho reposar 2 min i serviu-ho.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: