Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb una mica d’oli, feu coure l’escalunya lentament.
  2. Afegiu-hi l’all i, ràpidament, les trompetes de la mort.
  3. Un cop cuit, afegiu-hi el vi blanc i reduïu-ho.
  4. Incorporeu-hi l’arròs i remeneu-ho.
  5. Mulleu-ho amb el brou i feu-ho coure durant 10 min.
  6. Incorporeu-hi el formatge i la mantega, i remeneu-ho.
  7. Deixeu-ho reposar 2 min i serviu-ho.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: