Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i la pastanaga i ratlleu-les o talleu-les a la brunesa fina.
  2. Escalfeu una mica d’oli en una paella i coeu-hi les verdures a foc suau, 5 min.
  3. Afegiu-hi la sobrassada, remeneu-ho i continueu-ho coent fins que es fongui lleugerament.
  4. Incorporeu-hi l’arròs, remeneu-ho durant 2 min i regueu-ho amb el vi blanc.
  5. Quan l’alcohol s’hagi evaporat, afegiu-hi, a poc a poc, el brou calent. Remeneu-ho perquè l’arròs deixi anar el midó i alhora l’absorbeixi.
  6. Després d’uns 18 min de cocció, retireu la cassola del foc i serviu el risotto en bols.
  7. Acabeu-ho amb uns encenalls de parmesà, ceba tendra picada i nous picades i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: