Preparació
- Barregeu el llard i el sucre. Afegiu-hi els rovells, el suc de taronja, l’oli i la ratlladura de taronja. Barregeu-ho bé fins que sigui homogeni.
- Afegiu-hi gairebé tota la farina i barregeu-ho el just fins que s’incorpori. Si cal, per la textura, acabeu-hi d’afegir la resta de farina. Formeu una bola, tapeu-la amb paper film i deixeu-la reposar a la nevera 1 h.
- Barregeu el mató, el sucre i la ratlladura de llimona.
- Formeu boles de massa i aplanar-les amb el corró, entre dos papers antiadherents. Talleu un cercle i farciu-lo amb una cullerada de mató. Doblegueu la massa pel mig i segelleu-ne les vores amb una forquilla.
- Enforneu-ho a uns 170 ºC durant 25 min, fins que siguin daurats. Deixeu-ho refredar.
- En el moment de servir-ho, empolseu-ho amb una mica de sucre en pols.