Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a rodanxes i coeu-les al forn 20 min a 180 ºC, amb suc de llimona, sal i oli d’oliva.
  2. Trossegeu els tomàquets pelats i coeu-los a foc lent amb oli, sal i sucre fins que siguin lluents.
  3. Poseu les albergínies en una llauna i munteu-les amb formatge de cabra i tomàquet, fent capes.
  4. Escalfeu-les al forn i serviu-les amb els pinyons torrats i oli d’alfàbrega (tritureu la branca d’alfàbrega fresca amb oli d’oliva).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: