Preparació
- Trossegeu els xampinyons.
- Escalfeu un rajolí d’oli en una paella i ofegueu-hi els xampinyons, amb una mica de sal i julivert, 3 min. Afegiu-hi les nous picades, la ceba caramel·litzada, el tofu esmicolat amb una forquilla, i la soja.
- Condimenteu-ho amb una mica de pebre, ofegueu-ho 2 min i retireu-ho.
- Renteu bé la patata i talleu-la amb una mandolina, a làmines molt fines (gairebé transparents), amb la pela i tot.
- Agafeu un motlle de silicona amb cavitats (com els que es fan servir per fer muffins o magdalenes) i encamiseu-lo amb una mica d’oli d’oliva.
- Entapisseu els fons i les parets interiors de les cavitats amb les rodanxes de patata, superposant-les una mica. Afegiu-hi una mica del farcit i col·loqueu una altra rodanxa a la superfície, per tapar-ho. Pinteu-ho amb oli d’oliva i coeu-ho al forn a 180 ºC, 20 min.
- Deixeu-ho refredar i aneu-ho desemmotllant pressionant des de baix perquè surti amb facilitat.
- Si voleu, es pot servir acompanyat d’una amanida fresca.