Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu els xampinyons.
  2. Escalfeu un rajolí d’oli en una paella i ofegueu-hi els xampinyons, amb una mica de sal i julivert, 3 min. Afegiu-hi les nous picades, la ceba caramel·litzada, el tofu esmicolat amb una forquilla, i la soja.
  3. Condimenteu-ho amb una mica de pebre, ofegueu-ho 2 min i retireu-ho.
  4. Renteu bé la patata i talleu-la amb una mandolina, a làmines molt fines (gairebé transparents), amb la pela i tot.
  5. Agafeu un motlle de silicona amb cavitats (com els que es fan servir per fer muffins o magdalenes) i encamiseu-lo amb una mica d’oli d’oliva. 
  6. Entapisseu els fons i les parets interiors de les cavitats amb les rodanxes de patata, superposant-les una mica. Afegiu-hi una mica del farcit i col·loqueu una altra rodanxa a la superfície, per tapar-ho. Pinteu-ho amb oli d’oliva i coeu-ho al forn a 180 ºC, 20 min.
  7. Deixeu-ho refredar i aneu-ho desemmotllant pressionant des de baix perquè surti amb facilitat.
  8. Si voleu, es pot servir acompanyat d’una amanida fresca.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: