Preparació
- Per a la salsa: deixeu reduir el suc de taronja al foc. Afegiu-hi la nata i el safrà i deixeu-ho a consistència de salsa.
- Per al tomàquet: confiteu el tomàquet tallat a dauets i la resta d’ingredients a foc lent amb oli i deixeu que agafi consistència de puré.
- Per a l’aire: feu un fumet amb l’aigua, les espines dels rogers i les verdures tallades a trossos regulars. Coeu-ho 30 min. Aneu retirant-ne l’escuma. Coleu-lo i afegiu-li uns brins de safrà. Separeu-ne un litre i afegiu-hi la lecitina. Remeneu amb el túrmix fins aconseguir una salsa escumosa. Reserveu-ho. Passeu els rogers per ou i farina, salpebreu-los i cobriu-los amb els cereals. Marqueu-los a la paella, un cop canviïn de color, tapeu-los i deixeu que acabin la cocció. Reserveu-los tapats.
- Muntatge: emplateu amb la salsa i els rogers. Afegiu-hi el tomàquet, l’aire, les flors i el germinat.