Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu la pell del magret a rombes. Rasqueu-los amb una barreja feta amb la sal i els altres ingredients i deixeu-ho marinar 30 min. 
  2. Empolseu-lo bé de la sal i poseu-lo a coure en una paella antiadherent primer pel costat de la pell 6 min i amb el greix que deixa anar. I després coeu-ho 3 min per l’altra part. Ha de quedar cru pel mig. Deixeu-ho reposar. 
  3. Per al brou: torreu els ossos. Sofregiu la bresa, afegiu-hi els ossos i el vi i reduïu-ho. Cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure 3 h a foc suau. 
  4. Per a la salsa: sofregiu ceba, all, gingebre i llorer. Flamegeu-ho amb brandi. Reduïu-ho i afegiu-hi brou i soja. Reduïu-ho a la meitat i lligueu-ho amb fècula deixatada en aigua. Talleu-ho amb oli. 
  5. Amaniu els espinacs amb oli de citronella i tapeu-los amb film. Feu-ho coure en el microones 1 min. 
  6. Poseu espinacs i brots i, a sobre, magret a làmines. Salseu-ho i afegiu-hi pipes i citronella. Podeu afegir-hi puré de carbassa.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: