Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la mantega suaument.
  2. Renteu les patates amb la pela. Eixugueu-les i peleu-les. No les torneu a rentar.
  3. Ratlleu les patates en un bol. Salpebreu-les i barregeu-ho, que quedin amanides.
  4. Poseu una part de mantega en una paella a foc mitjà i poseu-hi la patata ratllada, que cobreixi gairebé la paella. Hi ha d’haver al voltant d’un dit de gruix. A foc suau tirant a mitjà, deixeu coure el 'rosti' prement la patata amb una escumadora.
  5. Quan la part inferior del 'rosti' estigui lleugerament daurada, gireu-ho amb molt de compte. Veureu que les patates s’han enganxat per l’acció del midó, quedarà com una truita de patata. Poseu-hi mantega pel voltant i deixeu-ho coure 20 min (penseu que la patata absorbeix greix).
  6. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: